pirmdiena, 2014. gada 2. jūnijs

Seven Hills festivāla pēdējais koncerts

Par vakardienas koncertu Rēzeknes Festivāla parkā.

Sākšu ar to, ka cilvēku pūlis tikai kārtējo reizi apliecināja to, ka atradīsies tūkstoš deviņi simti deviņdesmit seši iemesli, lai neietu un nepiedalītos kādā pasākumā, un tikai stabili pāris iemesli, lai noteikti ietu. Katram savi iemesli. Un kāda gan man daļa gar citiem? :)

Es ierados ar nelielu nokavēšanos un man dzirdētais kopumā tiešām ļoti patika. Vasaru un jaunu CD ieskandinošs! :)
Šoreiz dzirdēto pavisam īsi novērtēšu ar cepumu skaitu, ko apēst pie liepziedu tējas (kaut pie tās, ko vakar varēja iegādāties saldējuma tirgotavā).

Tātad:

trīs cepumi - "Bez PVN" - vienkārši super enerģiski pozitīva uzstāšanās! Tik mani personīgi līdz galam nepiesaista dziesma "Loopi", bet tas ir subjektīvu asociāciju dēļ. Toties, jā, fantastiskas ir instrumentālās detaļas dziesmās.

divi cepumi ar pusi - "Sovvaļnīks" - pusītes pietrūka, jo traucēja tikai jauno dziesmu prezentācija un klausītāju lūgumu pēc atsevišķām dziesmām ignorēšana. Bet! Roķīgi smagi un interesanti. Man patīk liriskā un smagā roka apvienojums.

divi cepumi - "Dabasu durovys" - ne slikti.., bet kaut kā nedaudz pietrūka un dažas piezīmes starp dziesmām, manā skatījumā, nebija diez ko feinas. Bet! Enrique bija pacenties labi :)

viens cepums ar pusi - "Green novice" - sajūta, ka grupa bija kā iespraudenis starp kaut ko reklāmas pauzes vietā vai kā apendicīts iepriekšējai vai nākamajai grupai... :( Muzikāli - patika. Spēcīgi. Bet! Uzstāšanās bija par īsu un kaut kā ne līdz galam.

viens cepums - "Avtoportret" - grupu nesajutu, līdz ar to pat grūti novērtēt. Varbūt jāpaklausās vēlreiz klātienē. Bet. Varbūt arī nē. 

"Kapļus" "nogulēju", bet noteikti kāds cepums arī no manis! :)

Nu tā kaut kā! 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru